Skip to main content

Uppdaterade ikoner i systemet

By april 27, 2020juni 30th, 2021Produktnytt

Navigera dig i SportAdmin – vi har uppdaterat ikonerna som ni klickar på för att gå till er hemsida, söka svaret på en fråga och logga ut. Ni hittar ikonerna uppe till höger när ni är inloggade i systemet.

För att ta er ut till er hemsida klickar ni på ikonen längst till vänster. Har föreningen ingen hemsida via SportAdmin ser ni inte denna ikonen (Är ni intresserade av vår hemsida hör av er, så visar vi er gärna den).

Behöver du hjälp i systemet? Klicka på förstoringsglaset och sök på din fråga – här kan du få allt från konkreta ‘steg för steg’-instruktioner i hur man skapar grupper och aviserar, till svaren på de vanligaste frågorna.

För att logga ut klickar ni på ikonen längst till höger. Om du sitter på ett kansli och lämnar din dator är det viktigt att du loggar ut, då du sitter på många personuppgifter och liknande.