Skip to main content
Augustimånad har lidit mot sitt slut och vi sätter punkt för sommarmånaderna. Vi har på den senaste tiden passat på att släppa en hel del ny funktionalitet som är redo att börja användas av er, grymt kul tycker vi! Därför kommer här en sammanfattning över vad som hänt med SportAdmin i juli och augusti!

Ny funktionÖversikt av e-postadresser

För att ge medlemmen den medlemsservice som önskas krävs ofta en E-post. Exempelvis behövs det för att logga in i MedlemsAppen eller ta emot mail med viktig information från föreningen. Under Personregister > Varningar > Epost finns nu en lista med medlemmar som saknar epost eller där eposten är felaktig. Det innebär att ni kan identifiera dessa, och åtgärda problemet, exempelvis genom att skicka ett sms och be om en korrekt adress!

Ny funktionGrupprekommendation under medlemsgrupper

Ni kan nu få en översikt och massuppdatera era grupprekommendationer även under Medlemsgrupper. Det innebär att ni lättare får en översikt över gruppen, och kan se till att alla får rätt rekommendation.

UppdateringNy version av LedarAppen

Vi har lanserat en ny version av LedarAppen. Designuppdateringar, prestandaförbättringar och en ny utskicksfunktion.

UppdateringNytt filter i arvodeshanteringen

Vi har nu lagt till ett nytt alternativ i filtreringen för Period i tidrapporteringen. Väljer man alternativet "Egen period" får man nu fram en kalender där man kan välja att filtrera fram aktiviteter mellan specifika datum. Det innebär att alla aktiviteter inom de valda datumen dyker upp, oavsett period.

UppdateringNytt utseende på bokningssidans detaljsidor

Innan sommaren uppdaterade vi bokningsöversikten, och nu var det dags att även låta övriga delar av bokningsfunkfionen få sig ett ansiktslyft för att matcha översikten.