Skip to main content

Septemberuppdateringar

By september 30, 2020augusti 4th, 2021Produktnytt
Med bara några dagar kvar av september sätter vi punkt för årets första kvartal. Här månadens nya funktioner och uppdateringar.

UppdateringAviseringsinställningarna har fått nytt utseende

Kanske har ni märkt att aviseringar har fått nytt utseende? Vi har uppdaterat fliken för gruppinställningar och inställningarna för Bli medlem-knappen på hemsidan för att det ska bli tydligare och enklare att följa för er. Dessutom har fliken "Inställningar" där ni tidigare kunde massuppdatera och styra när gruppen skulle vara öppen för nya medlemmar nu flyttat in till gruppinställningarna, så att ni kan göra allt på ett och samma ställe!

UppdateringBetalsidor och mail har fått ett ansiktslyft

I samband med att vi uppdaterade inställningarna för aviseringar passade vi också på att uppdatera medlemmarnas upplevelse. Därför har mailen som går ut i samband med avisering och den betalsida man kommer till när man ska betala sin avisering också fått nytt utseende.

UppdateringInställningar för perioder i LedarAppen har flyttat

Tidigare har inställningen för hur många perioder bakåt i tiden som visas i LedarAppen legat under LOK-stöd. Den inställningen har nu flyttat till Appar > LedarAppen – där den hör hemma!