Skip to main content

Välkommen, Paulina!

By oktober 1, 2020augusti 5th, 2021Om oss
Med en lång egen idrottsbakgrund och en bakgrund som föreningskonsulent hälsar vi Paulina varmt välkommen till vårt support-team.
Berätta lite kort om dig själv?
Jag är en vetgirig sportfåne från Småland som gärna spenderar tid med familj, vänner och hund på olika äventyr eller springandes efter en boll på en fotbollsplan.
Vad har du för idrotts- och föreningsbakgrund?
Jag spelade fotboll, pingis och innebandy i Storebro IF i åldern 8-14 år, fotboll i Vimmerby IF 13-14 år, dansledare Aktiv Ungdom 17-19 år. Fotbollen återupptogs när jag flyttade till Skåne och då blev det i Stehags AIF. Spelade från 21-27 år men är just nu på paus pga/tack vare familj och husbygge. Så idrott och föreningsliv har varit en stor och viktig del av mitt liv.
Vad gjorde du innan du kom till SportAdmin?
Jag har jobbat dels som projektledare för Midnattsloppet och Vårruset i friidrottsföreningen MAI. Efter studie/mammaledighet jobbade jag med MAIs ungdomsverksamhet 6-14 år.
Vad ser du mest fram emot att få göra på SportAdmin? 
Att få hjälpa föreningar att administrera på ett enkelt, smart och effektivt sätt så att merparten av deras tid kan läggas på verksamheten och dess praktiska delar. Föreningsliv är oerhört viktigt och SportAdmin spelar en viktig roll för hur det Svenska föreningslivet kan utvecklas och bli ännu bättre och involvera ännu fler. Det ska bli jättespännande att få vara en del av denna resa!