Skip to main content

Uppdateringar i aviseringsöversikten

By november 10, 2020augusti 4th, 2021Produktnytt

Aviseringsöversikten har fått en uppdatering i dagarna – och den innebär inte bara nytt utseende utan även lite nya funktioner (som kan vara grymt användbara)!

Ni kan nu filtrera på grupptyp och/eller grupp i översikten för att få en bättre överblick över ett mindre urval. Kanske behöver ni ta reda på hur många som tränar i en specifik grupp men ännu inte betalt sin avisering, eller hur många som har betalt för en specifik grupptyp?

Längst till vänster på varje rad finns nu också en bockruta som ni kan bocka i för att göra ett utskick till ett urval av personer. Antingen kan ni göra utskicket till alla i listan (som ni kanske filtrerat fram med hjälp av något av gruppfiltrena), eller bara bocka i vissa personer i listan för att göra ett utskick till endast dem.