Skip to main content

Välkommen till Föreningsvän!

By februari 1, 2021augusti 4th, 2021Produktnytt

Föreningsvän. En portal med syfte att guida, informera och stötta det svenska föreningslivet. En plats där föreningar kan hitta all information för att utveckla just sin verksamhet. Ett ställe som är föreningens bästa vän helt enkelt.

Det finns inget vi på SportAdmin brinner mer för än föreningsutveckling. Vår mål är att se till att alla ideella hjältar kan lägga sin tid på det som spelar roll – verksamheten.

Därför ger vi er nu: Föreningsvän!

En plattform fylld med tips och tricks kring allt som berör föreningsliv.

Här hittar du guider kring allt från hur din förening lättast tar sig an sin LOK-stödsansökan till hur man skapar engagemang hos medlemmar och supportrar via kommunikation.

Här hittar du en bidragsbank som gör det enkelt att ta reda på vilka bidrag just din förening kan söka. Och kanske viktigast av allt: när det är dags att ansöka.

Här hittar du utbildningar, skrivna av föreningsveteraner av rang, som du kan använda för att bli expert på t.ex sponsring eller GDPR.

Sist men inte minst, här hittar du nyheter direkt från föreningssverige. Ta del av historier som är hämtade direkt från verkligheten för att ge din förening lite extra inspiration.

Föreningsvän hittar du numera i vänstermenyn när du loggar in i SportAdmin – precis i centrum av er föreningsadministration. Välkommen hit!

Har du något önskemål om vad du önskar se på Föreningsvän framöver? Då vill vi självklart höra det! Hör av dig till oss på 040-6301060 eller info@sportadmin.se