Skip to main content

Det här är SportAdmin!

By juni 7, 2021juni 30th, 2021Vi på SportAdmin

Att vi på SportAdmin älskar idrott och administration är ingen hemlighet. Vi drivs av att skapa lösningar som gör att såväl administratörer, som ledare och medlemmar kan ägna sig åt sin idrott fullt ut.

Vi är säkra på att SportAdmin är ett viktigt verktyg för att förenkla den föreningsvardag som på så många sätt gör skillnad för alla barn och ungdomar. Därför vill vi föreviga och förkroppsliga vad SportAdmin är, inte bara för oss, men även för er – alla ideella krafter som varje dag får föreningssverige att snurra.

Det här är resultatet!

Stort tack till Kenneth Gustafsson (GAIS), Vasso Norlund (Vendelsö Gymnastikförening), Patrik Bengtsson (LUGI Handboll) och Mats Nilsson (LUGI Handboll) för ert medverkande!