Skip to main content
Traineeprogrammet

En dag med support

Av augusti 20, 2021augusti 23rd, 2021No Comments

Första traineeveckan är nu avklarad! Dagen inleddes med en presentation och historia om vår support av Fia och därefter har dagen ägnats åt att sitta bredvid en supportstjärna. Alla traineer har fått en inblick i hur en dag på vår support ser ut, de har fått hjälpa till att svara på mail och även testa att svara på ett telefonsamtal.

Arbetsveckan avslutades med ett retro under ledning av Jonas där alla fick skriva post-it under tre rubriker, vad vi ska fortsätta med, börja med och sluta med. Därefter röstade vi på en sak att börja med och avslutade med att ge kodos till varandra.

Och som ett sista avslut på denna veckan utmanade traineerna övriga kollegor i småtävlingar ute i parken!