Skip to main content

Vårt traineeprogram har denna vecka fortsatt med oförminskad fart och vi är nu också i mål med den första tvåveckors-delen av programmet. De senaste tre dagarna har vi befunnit oss på Camp SportAdmin på Lingvallen som är Gymnastikförbundet Syds underbara kursgård, med en fantastisk miljö, omgivning och magiska träningshallar. Dagarna på Lingvallen har spenderats med inspirerande workshops om allt från Agil arbetsmetodik, till ledarskap och att leda sig själv.

På kvällarna har vi bland annat tillsammans lagat middag men också haft en otroligt rolig bäst-i-test-tävling som verkligen utmanade oss i kreativitet och hur man kan tolka olika uppgifter (spoiler: man kan tolka uppgifter på väldigt många sätt).

Nu är vi väl introducerade och ser framemot kommande sex månader!