Produktnytt

Med hjälp av dashboarden missar du aldrig något viktigt

Av januari 13, 2022No Comments

Kasta dina post it-lappar och glöm det där du inte skulle glömma, ta dig en titt på Hem-fliken där föreningen ekonomi, betalningar och varningar är samlade i ett nytt och enkelt format.

Snabbgenvägar till dina favoritfunktioner
Skräddarsy din Hem-flik genom att lägga till egna genvägar till dina mest använda funktioner.

Varningar – nu än tydligare
För att inte missa att hantera de viktigaste varningarna i systemet visas nu dessa på startsidan. En varning dyker upp om integrationen till IdrottOnline, ApN eller Rbok behöver aktiveras, om en ny period behöver skapas/aktiveras eller om det finns en obetald föreningsfaktura.

Att-göra-uppgifter
Att göra-uppgifterna hjälper dig att hålla koll på obekräftade aktiviteter, oaviserade medlemmar, förfallna fakturor och aviseringar som har passerat. Gör direkta åtgärder genom att klicka på respektive att-göra-uppgift.

Tips – utnyttja systemet till max
Ta del av våra smarta och nyttiga tips på hur du utnyttjar SportAdmins funktioner till max.

Dashboard – låt statistiken tala
Nya och förfinade siffror som hjälper dig att hålla koll på föreningens ekonomi men också användandet av MedlemsAppen, LedarAppen och antal besökare på hemsidan.