Skip to main content

Alla våra traineer har under de gångna månaderna pratat och träffat vars en fadderförening. 

Fadderskapet har haft som syfte att lära känna och ha nära kontakt med en av våra föreningar, sedan har alla själva fått definiera vad just de vill lära dig mer om, få en bättre inblick i eller fördjupa sig i.

Emelie har träffat Mikael Johansson, verksamhetschef på HK Malmö. Stort tack Mikael, för att du har delat med dig av ditt engagemang och hur du med glädje och energi berättat om hur ni jobbar i er handbollsförening.

Emma har träffat Jessica Nordefell på Vellinge-Näsets Simklubb. Emma började simma i föreningen när hon var lite och ville nu sluta cirkeln genom att besöka föreningen igen. När Emma frågade sin mamma hur hon gick tillväga när hon skulle anmäla Emma till simskolan för många år sen fick hon som svar att, hennes mamma fick ta ledigt från jobbet gå och ställa dig i världens längsta kö och fint stå där och vänta på sin tur. Idag hjälper SportAdmin Vellinge-Näsets Simklubb med en bokningsfunktion som gör att alla föräldrar kan sitta hemma och bara på några minuter genomföra en bokning, svaret från Emmas mamma, gud vad underbart, det låter ju så mycket smidigare och enklare om jag skulle anmäla dig idag. Så kul att vi kan hjälpa Vellinge-Näsets Simklubb med anmälan och tack Jessica för att Emma fick komma och besöka er igen.

Ebba har träffat David Arvidsson som är ungdomsansvarig i Hyllie IK. Tack David för att Ebba fick komma ut och prata med dig, och för att du delade med dig av hur ni jobbar i er fotbollsförening. Och vi ser fram emot att få hålla kontakten med er framåt också för att kunna förenkla er anmälan ännu mer.

Jim och Daniel har träffat Olof Berglund, som är sportkoodinator i Malmö Redhawks. Daniel har tagit del av Olofs erfarenheter av hur man jobbar i en hockeyförening, som även har elitverksamhet och tackar så mycket för värdefull feedback. Jim dök sedan djupare i hur Malmö Redhawks jobbar med schemaläggning av träningar och matcher, tog del av Olofs erfarenheter kring detta och vi hoppas att kunna underlätta detta arbete ännu mer för er framöver.