Skip to main content

Två av våra mest uppskattade funktioner har fått sig ett ansiktslyft!

By mars 1, 2022mars 2nd, 2022Produktnytt

Genom åren har vi lyssnat på er feedback och arbetat hårt för att göra hanteringen av aviseringar och bokningar ytterligare ett snäpp bättre! Resan från att en medlemsgrupp öppnat för bokning eller aviserats till att alla medlemmar bokat och betalt har förtydligats för att få en enkel överblick över gruppens status.

Inställningssidorna för respektive grupp har också uppdaterats – allt för att göra uppstarten ännu smidigare. Sätt era inställningar och låt systemet sköta resten; utskick, påminnelser och registrering av inbetalningar.

(Och för den observanta finns det ännu fler moduler som fått en uppdaterad design…)

Vill du veta mer om våra automatiserade betalningsflöden?

Titta på en kort video om Aviseringar →

Titta på en kort video om Bokningar →