Skip to main content

Save the date: Meetup+

By september 30, 2022Meetup, Tips

Det har gått tre år sedan sist, men nu är det äntligen dags igen!

Låt oss presentera höstens stora event: Meetup+

Den 14:e november bjuder vi in till Meetup för att tillsammans mingla, nätverka och inspireras av intressanta föreläsare. Vill ni kanske få ett ansikte på personerna på andra sidan luren när ni ringer in på supporten, få chansen att workshoppa och byta erfarenheter med andra föreningar eller helt enkelt bara ha en supertrevlig måndag? 

Markera den 14:e november i kalendern och håll utkik när anmälan öppnar!

Eftersom det är ett tag sedan och många är nya sedan dess: vad är egentligen ett Meetup?

Meetup är ett återkommande event där vi bjuder in personer för att inspirera, tipsa och utveckla våra föreningar. Tidigare har bland annat Generation Pep och Cityidrott i Landskrona varit på plats för att dela med sig av sina erfarenheter. Dessutom är vår support på plats för att mingla och svara på frågor, och där finns även tid att knyta kontakter med andra föreningar. Allt detta planerar vi såklart att fortsätta att bjuda på – kombinerat med ytterligare lite överraskningar som tar det från Meetup till Plus!