Skip to main content

Produktnytt – Mars

By mars 31, 2023april 12th, 2023Produktnytt

Ändra behörigheter på lagkassan – direkt från SportAdmin

Nu kan du som är huvudadministratör hantera allt kring behörigheter i lagkassan, direkt från SportAdmin istället för att gå via LedarAppen. Ge rätt person rätt behörighet, så blir även lagets ekonomi hanterad och bokförd korrekt.

Förtjänstfunktion i försäljningsverktyget

Något som har varit väldigt efterfrågat från er har varit att kunna ställa in och ange hur mycket förtjänst varje lag har gjort på sin försäljning. Innan kunde man se hur mycket man hade sålt för, men nu har vi lagt till så att lagen även kan se vinsten. Då får varje lag koll på exakt hur mycket som sen landar i lagkassan.

Förbättrade utmärkelser i LedarAppen

Funktionen för utmärkelser är bra till mycket. Till exempel kan ni lägga upp egna utmärkelser för att hålla koll på vilka utbildningar ledare och deltagare har gått. Nu har vi gjort funktionen både snabbare och lättare att använda i LedarAppen.

Förtydligande av platser kvar på bokningsidan

I översikten på er bokningssida stod det innan ”3 av 30”. Det var inte helt tydligt om det var 3 som hade bokat eller om det var 3 platser kvar. Nu har vi ändrat så att det står ”3 platser kvar”. En enkel fix som gör det hela mycket tydligare för era deltagare!