Skip to main content

Under hösten 2022 gick vi igenom alla samtal och mail vi haft med er. Vi identifierade ett stort och återkommande tema: ledare önskar en bättre och smidigare upplevelse.

Över 1 500 ledare har under våren redan börjat arbeta i den nya LedarAppen. Vi är därför väldigt glada att vi i början på september gradvis kommer att påbörja utrullningen till alla.

När lanseras den nya LedarAppen?

Den nya LedarAppen kommer i början på september successivat att rullas ut till alla och ersätta den gamla LedarAppen. Men redan nu finns den nya tillgänglig att ladda ner och komma igång med.

Ladda ner från App Store

Ladda ner från Google Play

Hur kommer utrullningen gå till och behöver vi som förening göra något?

Ni som förening behöver inte göra någonting

När den nya LedarAppen börjar rullas ut till er förening kommer ledarna att få information i sin gamla LedarApp om att det är dags att ladda ner den nya. Därefter laddar ledarna ner den nya appen och loggar in på samma sätt som de gjort i den gamla. Självklart uppdaterar vi er längs vägen om hur utrullningen går!

Skulle det dyka upp några frågor om nya appen har vi samlat guider och svar på Kunskapsbanken. Om ni inte skulle hitta svar på era frågor där är det som vanligt bara att höra av sig till supporten.

Så, vad är några av nyheterna i appen då?

  • Uppdaterat utseende, bättre mobilanpassning och mer användarvänlig
  • En helt ny Min grupp/mitt lag-sida för att enklare kunna uppdatera deltagare och hitta kontaktinformation.
  • Nu kan ledare bifoga fil direkt i utskicksfunktionen i appen
  • Snabb kommunikation vid ändring av aktivitet. Om ni ändrar tid eller datum på en aktivitet får ni nu en fråga om ni vill skicka ut ett pushmeddelande till deltagarna om den uppdaterade aktiviteten.

Vad väntar härnäst?

Detta är bara början på vår satsning för att skapa en ännu bättre upplevelse för ledaren. Under hösten kommer vi fortsätta med uppdateringar i den nya LedarAppen. Bland annat har vi ett gäng uppdateringar kopplat till kommunikation på g!

Parallellt har vi också påbörjat ett arbete för att lyfta in MedlemsAppen i den nya appen. På sikt kommer det inte finnas två appar (LedarApp och MedlemsApp) utan bara en app – enklare och tydligare för alla!