Skip to main content

Byta till SportAdmin

Vi hjälper er igång i ert tempo

Att byta föreningssystem har tidigare upplevts som en stor process. Det behöver det inte vara. Efter att ha hjälpt över 1 000 föreningar igång har vi hittat en process som gör att en uppstart inte behöver ta mer än två veckor.

Uppstarten

Det är enkelt att komma igång

1. Ladda upp medlemsregister

Hämta ut ert medlemsregister från ert nuvarande föreningssystem. Vi tar hand om resten och sätter upp systemet för att passa er förening.

2. Utbildning

Under utbildningen jobbar vi igenom systemets olika delar på en delad skärm. Ni får tillgång till systemet och blir SportAdmin-experter.

3. Klar!

Ni är nu redo att skicka ut era första medlems- och träningsavgifter via SportAdmin – luta er tillbaka medan pengarna rullar in!

Vi hjälper er

Vi är proffs på föreningsliv

Tillsammans har vi 30 år på SportAdmin och över 165 års ideellt engagemang. Det innebär att vi kan anpassa systemet efter era behov så att ni kan fortsätta att lägga er tid på kärnverksamheten.

Hammarby IF med sina 250 ledare och över 5000 medlemmar behövde komma igång med SportAdmin snabbt. Och det gjorde man. Redan efter två veckor var man fullt igång med SportAdmin.

Support & uppföljning

Vi är med er hela vägen, även efteråt

Hela resan, från första kontakt till uppföljning och support, sker i direkt kontakt med oss. Vi gör allt in-house och tror starkt på att mänsklig kontakt och trygghet är viktigt för att er start i SportAdmin ska bli så bra som möjligt.

  • Support

    Vi är inte chatt- eller AI-bottar. Vi är riktiga människor och vi finns alltid bara ett telefonsamtal bort. Redo för att hjälpa till med SportAdmin eller föreningsutveckling.

  • Frågor och uppföljning

    Vi finns alltid nära till hands, oavsett om det gäller att bolla idéer kring hur ni tar in anmälningar till nästa läger på bästa sätt eller om ni har en tanke på en ny bra funktion!

FAQ

När är bästa tiden för att komma igång?

Ni kan komma igång med SportAdmin när det passar er bäst. Ett bra tillfälle att komma igång med systemet brukar vara i samband med att ni ska skicka ut avgifter till era medlemmar.

När får vi tillgång till vårt SportAdmin-konto?

Ni får tillgång till ert SportAdmin-konto i samband med er första utbildning i systemet. Då är också ert register importerat och systemet uppsatt för att passa er förening.

Jag har frågor om uppstarten eller att byta till SportAdmin

Hör i första hand av dig till din kontaktperson på SportAdmin. Vet du inte var du ska höra av dig? Kontakta supporten på 040 630 10 60 eller på info@sportadmin.se så hjälper vi dig så snabbt som möjligt!