LedarAppen

Aldrig mer än en armlängds avstånd till ditt föreningssystem

Välkommen till ledarfamiljen, över 11 000 ledare från 58 olika sporter!

Närvarorapportering

Vi vet att det är ovärdeligt att kunna plocka upp telefonen och närvarorapportera direkt på plats på träningen. Annars glöms det bort och blir aldrig gjort vilket försvårar arbetet med det lokala aktivitetsbidraget.

Anna Olsson
Tom Trulsson
Tina Svendsen
Joakim Svensson
Aktivitet:
Träning
Titel:
Extraträning
Datum:
2018-03-28

Lägg till aktiviteter

Ny match, en extra träning eller spontan lagkväll – allt kan läggas till och redigeras direkt i LedarAppen. Det innebär att det som bestäms på träningen kan läggas in på plats, vilket minskar frågetecknen och säkerställer att ingen information missas.

Bevaka kallelser

Vem har svarat på kallelsen? Vem behöver du påminna en extra gång? Att kunna organisera och påminna på plats i hallen sparar både missförstånd och den energi som krävs för att skriva en påminnelse utan att verka tjatig.

Anna Olsson
KOMMER
Sofia Carlsson
KOMMER
Alen Wender
EJ SVARAT
Noah Torstensson
Är tyvärr bortrest
KOMMER EJ
Viktigt! Ta med joggingskor!
Meddelande
Hej,
Bara en extra påminnelse att ta med joggingskor. Vi ses imorgon!
Skicka

Utskick

Att kunna göra mailutskick i farten har vi lärt oss gör att mindre saker missas. Är det tävling i helgen och du har glömt be dina aktiva ta med sig något viktigt? På några sekunder kan du ta upp appen och göra ett utskick som direkt dyker upp i både mailboxen och deras MedlemsApp.

Närvarorapporteringen har förändrats enormt sedan appen lanserades. Nu har vi täckning på de flesta träningar eftersom ledarna kan rapportera på plats direkt i telefonen!

Niklas MattssonVärmdö IF

Med sju sporter som sträcker sig från simhallen till liftarna bland de snötäckta bergen kan organisationen lätt bli ganska spretig, men jag upplever att det nya systemet har fört föreningen samman.

Lars LindbergIFK Strömsund

Nere i träningshallen används LedarAppen för att rapportera närvaro direkt i anslutning till aktivitet. Allt går snabbt och är smidigt, något som är viktigt för att vår verksamhet ska fungera.

Anna LarssonGK Motus-Salto