LedarAppen

Aldrig mer än en armlängds avstånd till ditt föreningssystem. Mindre tid på administration = mer tid i verksamheten.

Google PlayApp Store

Närvarorapportering

Vi vet att det är ovärdeligt att kunna plocka upp telefonen och närvarorapportera direkt på plats på träningen.

Lägg till aktiviteter

Ny match, en extra träning eller spontan lagkväll – allt kan läggas till och redigeras direkt i LedarAppen.

Bevaka kallelser

Vem har svarat på kallelsen? Vem behöver du påminna en extra gång?

Utskick

Att kunna göra mailutskick i farten har vi lärt oss gör att mindre saker missas.

Min profil

Håll dina egna uppgifter uppdaterade med Min profil. Det innebär att du alltid kan vara säker på att ditt arvode hamnar på rätt konto, och att du alltid får ny information även om du bytt mailadress eller flyttat.

Grupprekommendationer

Rekommendera en grupp till dina aktiva inför nästa period. När de sedan loggar in i bokningsfunktionen för att välja en ny grupp ser de din rekommendation – och anmäler sig då garanterat till den grupp där de kommer utvecklas mest.

Fler smarta funktioner

Arvodeshantering

Tidrapportera direkt i din LedarApp och spara ovärderlig tid. Dessutom kan du hålla full koll på vad som betalats ut och vad du fortfarande väntar på.

Utmärkelser

Med utmärkelser kan ledaren fylla i avklarade kriterier på plats på träningen. Det gör att inget missas och medlemmen kan följa sin utveckling i realtid.