Skip to main content

LedarAppen

Hela föreningen i din hand

Närvarorapporterning, utskick och allt annat som hör ledarvardagen till. För att mindre tid på administration = mer tid i verksamheten.

APP STOREGOOGLE PLAY

Kärnfunktioner

Alltid nära till hands

Utformad för att förenkla vardagen som ledare. Så att tiden kan läggas på att utveckla sina aktiva istället för administration.

 • Skicka och bevaka kallelser

  Skicka en kallelse till helgens match? Vem har svarat på kallelsen? Vem behöver du påminna en extra gång? Håll koll i appen!

 • Närvarorapportering

  Vi vet att det är ovärderligt att kunna plocka upp telefonen och närvarorapportera direkt på plats på träningen.

 • Maila utskick

  Att göra ett mailutskick i farten är ovärdeligt. Därför kan du göra ett utskick på bussen, i kön eller annat ställe där du har med din telefon.

 • Min profil

  Håll dina egna uppgifter uppdaterade med Min profil och se till att ditt arvode hamnar på rätt konto, och att du alltid får ny information även om du flyttat.

Det vi som ledare drivs av och brinner för är att få ungdomar att röra på sig, lära sig en idrott och ha kul tillsammans. Tack vare SportAdmin har man möjligheten att minimera tiden på administration och maximera tiden med ungdomarna.

– Mats Nilsson, ledare LUGI Handboll P14

Appar

Hela föreningen i din hand

Tidrapportera direkt i LedarAppen på de aktiviteter där du varit närvarande ledare och håll sedan koll på vad du fått utbetalt och fortfarande väntar på. Allt på en och samma plats för att slippa krångel och otydligheter.

Ledaren kontrollerar och bockar smidigt i de olika kriterierna med sin LedarApp på plats på träningen – det har aldrig varit smidigare att hålla koll på vem som klarat vilket kriterie.

Vill du rekommendera din aktiva att välja en mer avancerad grupp inför nästa period? Rekommendera en grupp till den som sedan syns när den bokar sig till terminens aktiviteter.