Skip to main content

Uppdatera till nya SportAdmin.
Halva priset första året.

Den 31 oktober 2024 blir vår äldsta produkt SportAdmin Register en del av nya SportAdmin. Uppdatera till nya SportAdmin innan sommaren och få 50% rabatt första året.
  • Schemalagda kallelser
  • Automatiska påminnelser
  • Avgift på kallelse
  • Förhandsrapportering
  • Samåkning
  • Prenumera på kalender

Vanliga frågor & svar

Vad kostar nya SportAdmin?

Licensavgiften för Nya SportAdmin är densamma som för SportAdmin Register. Då Nya SportAdmin innefattar digitala betalningar tillkommer en administrationsavgift vid varje betalning. Denna varierar mellan 9-59 kr beroende på betalningens storlek. Administrationsavgift kan hanteras på två sätt – medlemsfinansierat eller föreningsfinansierat. Den förstnämnda, och vanligaste, innebär att medlemmen står för avgiften. Föreningsfinansierat innebär istället att ni som förening själva står för avgiften. Ni väljer själv vilken modell ni vill använda er av i er förening.

Hur kommer vi igång?

Ni kommer igång med nya SportAdmin i tre enkla steg. Vi kommer hjälpa er hela vägen och säkerställa att ni får en så smidig övergång som möjligt.

Steg 1: Fyll i era uppgifter nedan och invänta sedan två avtal från oss.

Steg 2: Signera de två avtalen som skickas – ett för SportAdmin och ett för vår betalleverantör Qvickly.

Steg 3: Boka och genomför en utbildning tillsammans med en av våra föreningsexperter.

Hur sker betalningar i nya SportAdmin?

Betalningar sker via vår betalleverantör Qvickly. Vid varje anmälan eller utskickad faktura får medlemmen välja om de vill betala med Swish, kort, fakturaköp eller delbetalning. Varje måndag samlas föregående veckas betalningar ihop och betalas ut till föreningens konto.

Kommer vi att bli av med någon funktionalitet?

Nej, nya SportAdmin innehåller all den funktionalitet ni har idag men adderar en hel del ny funktionalitet. Detta ger er möjlighet att hitta ännu smidigare lösningar för att hantera er administration. På utbildningen hjälps vi åt att sätta upp de nya funktionerna, så att de passar just er.

Jag behöver hjälp med övergången och vill få kontakt med er. Hur når jag SportAdmin?

Vi vill mer än gärna hjälpa er! Ni når oss på info@sportadmin.se eller 040-6301060.

Vi vill givetvis hjälpa er igång med nya SportAdmin för att ni ska få en så smidig övergång som möjligt. Vi kommer vara med er på alla steg i processen.

Steg 1: Fyll i era uppgifter nedan och invänta sedan två avtal från oss.

Steg 2: Signera de två avtalen som skickas – ett för SportAdmin och ett för vår betalleverantör Qvickly.

Steg 3: Boka och genomför en utbildning tillsammans med en av våra föreningsexperter.

Nu kan ni arbeta i SportAdmin, precis som vanligt fast lite lättare!

Kom igång

Fyll i uppgifterna nedan. Så snart vi mottagit uppgifterna kommer vi skicka er ett avtal. Signera avtalet och boka utbildning senast den 31 juli och få 50 % rabatt på licensavgiften första året.