Skip to main content

Lagkassan

Tjäna pengar till Lagkassan med våra partners

Hela föreningslivet i fickan. Så att du inte behöver tänka på i vilken mailklient, gruppchatt eller hemsida som det publicerades på.

JAG VILL VETA MER

Försäljning

Våra partners

Våra partners är utvalda för att hjälpa ert lag tjäna så mycket pengar som möjligt till er Lagkassa. Väljer ni att starta en försäljning med en av våra partners finns redan en färdig mall att använda – och ni kan fokusera på att sälja med en gång!

Läs mer om våra partners nedan!

Föreningslivets egen skraplott

Nu kan du som användare av Lagkassan sälja Sverigelotten med Folkspel – direkt i LedarAppen och MedlemsAppen!

Sverigelotten är föreningslivets egen skraplott från Folkspel. Med en svindlande högvinst på 25 miljoner är den en mycket uppskattad och lättsåld lott. Sverigelotten kan säljas året runt och är ett snabbt sätt att fylla på i kassan. 100 sålda Sverigelotter ger 1000 kronor!

1

Din lagkassör startar en försäljning och beställer Sverigelotter via LedarAppen. Lotterna hamnar hos er inom ett par arbetsdagar.
2

Nu kan ni börja sälja lotter! Du som medlem kan sälja både digitalt via en personlig webbshopslänk och fysiskt genom att själv lägga till en beställning i MedlemsAppen.
3

Kunden betalar direkt i samband med sin beställning och pengarna hamnar direkt i Lagkassan. I MedlemsAppen kan du se vilka produkter du ska leverera till vem.
4

När alla produkter levererats är jobbet gjort – och ni kan planera nästa äventyr!

Sälj kaffe & återanvändbara produkter

Med Kaffekassan kan ditt lag ta sig till nästa läger eller turnering genom att sälja hela Sveriges favoritdryck – kaffe! Utöver kaffet finns ett modernt och miljövänligt utbud av produkter så som termosflaskor, återanvändbara kaffefilter och bivaxdukar. Både lättsålt och hållbart!

Kakor & bröd till dörren med Katarina