Skip to main content

Nu är SportAdmin Lagkassa är här!

Spara tid och få koll på föreningens alla lagkassor med SportAdmin Lagkassa. Allt i ett och samma system, helt synkat med ert medlemsregister.

“Det gick snabbt och enkelt att komma igång eftersom jag som lagkassör redan är van att använda SportAdmin. Utbildningen för lagkassörer gav oss på läget!”

Rebecca, IK Stanstad

Sälj mer med lagets egna webshop

I SportAdmin Lagkassa kan ni sälja lotter, kakor eller strumpor – helt digitalt. Ta betalt via appen och pengarna landar direkt på rätt konto.

  • I LedarAppen kan lagkassören starta försäljningen och se beställningarna
  • Medlemmarna säljer via en QR-kod i appen eller genom sin webshopslänk
  • Huvudadministratörer kan överblicka och hantera lagens försäljningar direkt i SportAdmin

Frågor & Svar

Hur hanteras pengarna?

Med SportAdmin Lagkassa slipper ni föräldrakonton som mellanhand. Istället går pengarna direkt till lagets egna konto via vår betalpartner Finshark. Välj mellan swish eller banköverföring! 

Vad kostar SportAdmin Lagkassa?

SportAdmin Lagkassa är en del av SportAdmin och inget ni betalar extra för. Väljer ni att sälja med våra partners, så som Folkspel, är den fri från transaktionsavgifter. Vid betalningsförfrågningar och försäljningar av andra produkter, utöver våra partners, tillkommer en transaktionsavgift på 1.9% + 2 kr inkl moms.

Hur funkar ert partnerskap med Folkspel?

I SportAdmin Lagkassa har vi tillsammans med Folkspel utvecklat ett lättare sätt för lagen att sälja lotter – digitalt och direkt i SportAdmin. Vårt partnerskap gör det möjligt för er att sälja lotterna utan den vanliga avgiften för swish – så att ni i slutändan får mer klirr i lagkassan.

Är det fysiska lotter med Folkspel?

Ska ni sälja Sverigelotten eller någon annan av Folkspels produkter är det precis som vanligt fysiska lotter. Dessa beställer ni direkt från Folkspel. Ska ni sälja för första gången sätter vi er gärna i kontakt med dem! 

Kan vi sälja våra egna produkter i Lagkassan?

Ni kan alltid sälja era egna produkter genom att skapa egna försäljningar. Lägg till era produkter, sätt ett pris och sälj direkt via Lagkassans webbshop eller direkt i appen med en QR-kod.