Skip to main content
Nu lanserar vi Utmärkelser, vilket digitaliserar märkeshanteringen för ledaren samtidigt som medlemmen och föräldrarna enklare kan följa utvecklingen.

För föreningen

Föreningen lägger till sina egna utmärkelser/märken i SportAdmin. Här kan man både ladda upp bilder på utmärkelserna och koppla kriterier till respektive utmärkelse.

För simföreningar finns redan standardsimmärken redo att importeras – det är bara att klicka på knappen.

Föreningen kopplar därefter ihop de olika utmärkelserna med grupperna där de ska övas på. Därefter kan ledaren sköta resten, digitalt! Med andra ord kan ledaren bocka i ett kriterie på plats på träningen – istället för att det tar veckor för kansliet att föra in det från ett papper manuellt.

För ledaren

Ledaren kryssar i LedarAppen de kriterier som medlemmen har klarat av. Under varje utmärkelse finns också beskrivningar av dess olika kriterier. Ledaren kan därmed ha kriterierna framför sig medan personen visar upp det – därefter bocka av och gå vidare till nästa så fort det är klart.

För medlemmen

Utmärkelser ger medlemmen och föräldrarna möjlighet att följa utvecklingen under terminens gång. Vilka kriterier har klarats av och vilka återstår? Vilka ska vi visa för släkten när de är på besök? Under “Utmärkelser” i MedlemsAppen finns både påbörjade, avklarade och framtida utmärkelser att titta på.

Utmärkelser är en del av Kansliservice. Läs mer om Kansliservice eller boka en demo.