Kansliservice

Hjärtat ❤️ i hela föreningsadministrationen. Nästa generations digitala Föreningssystem för en enklare föreningsvardag.

LÄS MERBOKA EN DEMO

Ett nytt sätt att arbeta på

Genom att automatisera flöden och processer (ex. anmälan och betalning) kan man lägga mer tid på utvecklande verksamhet, exempelvis att fysiskt vara ute i verksamheten eller nyttja Kansliservices intäktsbringande funktioner (Erbjudande).

DET GAMLA SÄTTET

Traditionellt register

Manuell hantering av anmälanManuell hantering av betalningarManuella utskick av påminnelserManuell hantering av avprickningar
DET NYA SÄTTET

Kansliservice

Automatisk anmälanAutomatisk digital betalningAutomatiska påminnelserAutomatiskt medlemskort

Eliminera den största tidsboven

Genom ett fåtal inställningar skickas alla aviseringar ut automatiskt till alla era grupper på bestämt datum.

Medlemmen aviseras

På aviseringsdatumet skickar systemet automatiskt ut aviseringar via e-mail till medlemmarna om att det är dags att anmäla och betala.

Medlemmen betalar

Medlemmen väljer lämplig betalningsmetod och genomför sedan betalningen. Allt prickas av automatiskt i systemet – så ingen manuell handläggning är nödvändig.

Medlemmen läggs automatiskt till i gruppen

När medlemmen genomfört betalning läggs denne automatiskt till i gruppen. Skulle medlemmen välja ”Jag ska inte vara med” plockas denne automatiskt bort. Likaså kan ni ställa in att medlemmen tas bort efter senaste anmälningsdatum.

“Vi gick från att inte ha något system till SportAdmin och sen Kansliservice. Tiden jag lägger på administration nu är minimerad till det absolut nödvändiga, och om man jämför det med tidigare är det i princip ingenting”

Så satte IFK Lidingö upp Kansliservice →

“I somras lade vi in alla medlemmar i rätt period och satte igång återanmälan – sedan dess har det bara rullat på. Eftersom allt sker ideellt har det inneburit att vi slipper sitta och jaga folk som inte betalar”

Återanmälan är nyckeln för Värmdö Hockey →

Funktioner som skapar helt nya möjligheter

Digitala lösningar för hela föreningen. Anpassade efter olika krav och behov.

Bokningsfunktion →

Förtur & priogrupperPrenumerationGrupprekommendationer

LedarAppen →

NärvarorapporteringKommunikationArvodesrapportering

MedlemsAppen →

Kalender och kallelserUtmärkelserSamåkning

Arvodeshantering →

Tim-/fast arvodeUtbetalningsstatusExcelexport

Utmärkelser →

Skapa eller importeraLedaren bockar av kriterierFölj utvecklingen i MedlemsAppen

Medlemskort →

Kopplade till medlemsavgiftenEgen designQR-kod

All väsentlig funktionalitet för att vardagen ska flyta på
– beprövat och utvecklat sedan 2005.

Självklart har all utvecklad funktionalitet från registret följt med in i Kansliservice. Systemet är med andra ord mer komplett än någonsin.

En tydlig medlemsöversikt – både över befintliga och nya medlemmar – som skapar tydlighet i allt från rapportering till fakturering.

Kommunikationskanaler för alla behov. Skicka ett sms och påminn om att ta med sig en frukt till träningen, eller gör ett utskick med lägerinformation.

Skicka kallelser och rapportera vem som varit på plats på träningen. Det skapar tydlighet när det är dags att söka LOK-stöd för perioden.

Medlemshantering

Personregister

Samlar alla era medlemmar och all viktig information på ett och samma ställe.

Medlemsgrupper

Gör utskick, skicka kallelser och rapportera närvaro; håll er verksamhet organiserad med medlemsgrupper.

Avancerad sökning

Sök fram ett urval och lägg till dem i en grupp, gör ett utskick eller skapa en grupprekommendation.

Fakturering

Fakturor

Självklart kan du även fakturera som vanligt, för till exempel kläder, läger eller lotter.

Föreningsspecifika inställningar

Skriv fakturatexter och sätt andra inställningar – så att faktureringen passar er verksamhet.

Rapporter

Håll stenkoll på allt som rör fakturering med rapporter. Det gör att ni alltid kan spåra vad som händer.

Närvarorapportering och LOK-stöd

LedarAppen

Ledaren närvarorapporterar enklast och smidigast i LedarAppen eller på webben.

Automatiska varningar

Systemet sammanställer och varnar automatiskt om där finns felaktigheter som kan leda till att föreningen inte får det bidrag som den är berättigad till.

Integration till IdrottOnline

Integration till IdrottOnline innebär en digital överföring av aktiviteter och de personer som är kopplade till aktiviteterna.

SMS-utskick och -grupper

Skicka enkelt ut SMS direkt från systemet – eller skapa kostnadsfria SMS-grupper för era grupper och lag. Perfekt när ni snabbt behöver nå ut med information.

Mailutskick

Gör mailutskick till specifika grupper, lag eller medlemmar. Bifoga filer.

MedlemsAppen

Och såklart MedlemsAppen. Där medlemmen hittar all väsentlig information och kommunikation.