Skip to main content

Medlemshantering

Nästa generations föreningssystem

Utvecklat tillsammans med föreningslivet. Framtidens föreningssystem för en enklare föreningsvardag.

JAG VILL VETA MER

Betalningar & ekonomi

Ett automatiserat medlemsflöde

1

Ni ställer in hur mycket som ska betalas och när det ska betalas.
2

En länk för betalning skickas automatiskt till era medlemmar på valt datum.
3

Med jämna mellanrum påminner systemet de som ännu inte betalt om att det är dags att betala.
4

Medlemmen betalar digitalt med den betalmetod som passar bäst.
5

Medlemmen markeras automatiskt som betald och läggs till i gruppen.

På rekordtid har 3 200 änglar valt att förnya eller teckna medlemskap inför 2021. Som jämförelse kan noteras att vid samma tidpunkt föregående år så var siffran 400 personer.

LÄS MER HOS IFK GÖTEBORG  ➞

Betalningar & ekonomi

Boka plats inför nästa termin

Som ett biljettsystem. Med funktioner specifikt utvecklade för idrottsvärldens utmaningar. Bokningsfunktionen låter er ge vissa medlemmar förtur, låter de som inte fick en plats skapa en bevakning och låter medlemmen anmäla sig helt utan manuell handpåläggning från er som förening.

Appar

Hela föreningen i din hand

MedlemsAppen samlar idrottsvardagen på ett och samma ställe. Oavsett om det gäller aktiviteter, kallelser, frånvaro, kontaktinformation till tränaren eller anmälan till den nya terminen så finns den alltid tillgänglig direkt i fickan.

Aldrig mer än en armlängds avstånd till närvarorapporteringen, utskicket, kallelsen eller utmärkelser. För vi vet att ledarens tid är enormt värdefull, och att den ska läggas på de aktiva istället för administrationen.

Administration

Arvodeshantering

Att reda ut vem som ska få vilket arvode kan vara ett enormt pussel. Inte längre! Med arvodeshantering tidrapporterar ledaren i sin LedarApp, och systemet sammanställer hur mycket som ska betalas ut av föreningen.

Administration

Utmärkelser

Digitalisering av föreningens simmärken (eller andra utmärkelser!). Lägg upp egna, eller importera befintliga och låt ledaren bocka av efter hand. Medlemmen följer utvecklingen i sin MedlemsApp.

 • Medlemskort & erbjudande
  Glöm utskrivna medlemskort! Kortet och erbjudanden hittar medlemmen direkt i appen, så fort den betalat sin medlemsavgift.

 • Insamlingar
  Engagera era medlemmar & supportrar genom att samla in pengar till ett läger, föreningsdag eller… ja, vad som helst egentligen!

 • Match-/planbokning
  Planera nästa säsongs träningar och hemmamatcher i samma system. Undvik allt krångel med Excel-filer som aldrig är uppdaterade!

 • Aktivitetsavgifter
  Med aktivitetsavgifter skickar ni ut en vanlig kallelse till era medlemmar, och i samband med att de tackar ja, betalar de även avgiften för att delta.

Basfunktioner

Allt det självklara. Såklart också med.

Personregister

Självklart kan ni fortfarande samla information om era medlemmar, sortera dem i medlemsgrupper eller göra ett specifikt urval med en avancerad sökning.

Närvarorapportering

Systemet hjälper till och varnar för felaktigheter som kan innebära att föreningen förlorar bidrag, och Integrationen till IdrottOnline ser ni till att allt förs över inför LOK-stödsansökan.

Fakturering

Möjligheten att skicka en klassisk faktura finns kvar i systemet. Ni kan skriva fakturatexter och göra andra inställningar, och spåra allt som händer i föreningens rapporter.

Kommunikation

Behöver ni nå era medlemmar snabbt kan enkelt skicka ut SMS till era medlemmar direkt från systemet, skapa en gratis SMS-grupp, eller göra ett utskick via mail till urvalet ni önskar.

Vill du se hur SportAdmin hade förenklat för din förening?

 

BOKA EN DEMO  ➞