Skip to main content

Februariuppdateringar

By mars 5, 2020juni 30th, 2021Produktnytt
Februari har inte bara inneburit LOK-stödsmånad utan även en hel del uppdateringar och nya funktioner. Dessutom har vi satt igång BETA-test på Träningsschema (som är första delen i ett större projekt för schemaläggning av aktiviteter).

BetatestTräningsschema

Några av våra föreningar är igång och testar träningsschema med Drag & drop. Det innebär att man kan schemalägga veckans alla träningar för den kommande säsongen.

Ny funktionAutomatiska påminnelser på kallelser till aktiviteter

Nu kan den som skickar en kallelse välja att det automatiskt ska skickas påminnelser för de medlemmar som inte svarat på kallelsen även för träningar och övriga aktiviteter. Bockrutan ligger i den lila rutan "Inställningar för kallelser" när man skapar/redigerar en aktivitet. Precis som tidigare skickas det automatiskt påminnelser på kallelser till matcher – där är det inte valbart.

Ny funktionSökfunktion i Utskick

Man kan nu söka bland utskick under "Mina utskick" och under "Rapporter -> utskick". I sökrutan kan man söka på Rubrik, mottagarens namn och mottagarens e-post. Det finns också en bockruta som heter "Ej fakturor". Denna är automatiskt ibockad och filtrerar bort mail med fakturor och aviseringar.

Ny funktionKopiera Organisationsgrupper mellan perioder

När ni kopierar mellan perioder kan ni nu kopiera över Organisationsgrupper (precis som ni gör med medlemsgrupper). Ni hittar organisationsgrupperna i en egen tabell längst ner i kopieringen, och kan bocka i och ur dessa precis som vanliga medlemsgrupper.

UppdateringOrganisationer, Medlemskort och Erbjudanden har fått nytt utseende

Vi har gjort en uppdatering som dels innebär en utseendemässig förändning, dels att några nya funktioner tillkommit. De Organisationer, Medlemskort och Erbjudanden ni har lagt upp sedan tidigare kommer att följa med i uppdateringen och allt kommer att fungera som vanligt.

Uppdatering"Återbetala" har blivit "Kreditera"

Knappen "Återbetala" på en betald faktura har bytt namn till "Kreditera". I övrigt är funktionen det samma – men namnet mer passande.