Skip to main content
Produktnytt

Prenumerera på er kalender via MedlemsAppen!

Av januari 22, 2021augusti 4th, 2021No Comments

Alla som använder MedlemsAppen kan nu prenumerera på sin kalender via appen!

Gå in i MedlemsAppen, öppna fliken Kalender, klicka på kalenderikonen uppe till höger och aktivera prenumerationen. Sen dyker dina aktiviteter upp i kalenderappen på din enhet!

Bra att veta att funktionen just nu bara finns om du har en iOS-enhet. 

Tips! Vill du bara prenumerera på en specifik persons aktiviteter (men har flera personer i din app)? Filtrera först bort de personer du inte vill ha med i prenumerationen med personfiltret längst uppe till höger, och skapa sedan din prenumeration genom att klicka på kalenderikonen!

Till sist, stort tack till Ås IF som var med och testade funktionen! Vill din förening också ha möjlighet att testa nya funktioner innan de släpps? Kontakta supporten på info@sportadmin.se eller 040-630 10 60 och anmäl er som pilotförening!