MedlemsAppen

Att planera idrottsvardagen har aldrig varit enklare

Gör som över 35 000 andra – underlätta idrottsvardagen med MedlemsAppen 🎉

Nyheter

Alla nyheter från både föreningen och laget/gruppen.

Utskick

Slipp att leta i en redan fullproppad mailbox.

Kalender

Alla aktiviteter – både framåt och bakåt i tiden.

Inställningar

Inställningar som gör att appen passar din vardag.

Kallelser

Alla kallelser samlade på en och samma plats.

Kontakter

Kontaktinformation till de andra i laget/gruppen.

En tydlig överblick

Kalender

I kalendern samlas alla aktiviteter – träningar, matcher, möten – i en lista. Här når man också alla kallelser med ett knapptryck.

Nyheter

Senaste matchreferat eller allmän information från föreningen hittar du på Nyhetssidan.

Utskick

Aldrig mer behöver du leta i en fullproppad mailbox efter just det där mailet från föreningen. Här samlas alla utskick från laget/gruppen och föreningen!

Detaljerna som spelar roll

Detaljvyn över varje aktivitet ger dig full koll. Du får reda på all information som tränaren delat med sig av och kan dessutom själv också kommunicera viktig information.

Filter – för enkelhetens skull

Med filtret filtrerar du inte bara enkelt på olika typer – du kan även välja vilka personer som ska visas på de olika sidorna. På så sätt kan föräldrar enkelt hålla koll på alla barnen i samma app.

Missa aldrig något

Med pushnotiser säkerställer du att du aldrig missar något. Vare sig om det är en ny kallelse, ett utskick eller en uppdatering i samåkningsfunktionen.

MedlemsAppen + Kansliservice = ❤️

Fler möjligheter ger ännu mer värde

Med Kansliservice blir MedlemsAppen ett verktyg för medlemmen mer än det någonsin varit tidigare. Med flera nya funktioner som är sammanlänkande med den automatik som Kansliservice innebär, blir MedlemsAppen ännu svårare att leva utan.

Läs mer om Kansliservice

Digitala medlemskort

Medlemskort direkt i MedlemsAppen. Smidigare än så blir det inte.

Sim- & gruppmärken

Medlemmen följer sin utveckling i MedlemsAppen och alla märken samlas på ett ställe.

Avgifter

Hantera betalningar smidigt är lite av Kansliservices signum. Nu även i MedlemsAppen.

Välkommen till SportAdmin-familjen!