Skip to main content

Årets första uppdateringar är nu live – Föreningsvän, kalenderprenumeration, nytt menyupplägg, registerutdrag, massuppdatera aviseringar och mycket mer…

Ny funktionFöreningsvän

Numera har du som SportAdmin-användare tillgång till vår digitala föreningsplattform – Föreningsvän – direkt i medlemsregistret. Här har du tillgång till guider, utbildningar och nyheter med målet att inspirera och stötta din förening i sin utveckling. Läs mer →

Ny funktionVisa/dölj “Jag ska inte vara med” och ändra knapptext

Nu är det möjligt att dölja knappen “Jag ska inte vara med” på aviseringar. Det går också ändra namn på knappen. Funktionen ligger inne på gruppinställningar och under “Avancerade inställningar”.

Ny funktionKalenderprenumeration

Alla som använder MedlemsAppen kan nu prenumerera på sin kalender via appen.

Ny funktionMassuppdatera aviseringar

Spara tid genom att uppdatera aviseringsinställningarna för flera grupper samtidigt.

Ny funktionNytt menyupplägg

Vänstermenyn har uppdaterats – en ny flik har tillkommit och andra har bytt plats och döpts om.

Ny funktionNya mailutskick

”Maila utskick” i LedarAppen är nu mobilanpassad. Den har fått ett tydligare utseende och är uppdaterad med ett nytt formateringsverktyg.

Ny funktionUppdaterat registerutdrag

Kompletterade uppgifter har lagts till i registerutdragen från personkorten. Följande uppgifter kommer nu med i registerutdraget; allergi, övrigt, medlemsnummer, egenskaper, gruppkopplingar och funktionsvariation.

BetatestRedigeringsverktyget på hemsidorna

Generell uppdatering som även gör det enklare att redigera i mobilen och fler alternativ när man lägger till och redigerar tabeller. Dessutom smidigare att infoga länkar, både externa och interna.