Skip to main content

Sälj Folkspel med SportAdmin

By januari 13, 2023januari 18th, 2023Produktnytt

Nu är det ännu enklare att tjäna pengar till laget!

Att sälja Bingolotter med Folkspel är en viktigt intäktskälla för många föreningar. Samtidigt vet vi att det är mycket jobb med det för både kansli, lagkassörer och aktiva. 

Med digitala försäljningar i SportAdmin kan lag och föreningar hantera allt som rör lottförsäljningar – direkt i SportAdmins appar. Med personliga länkar till lagets webbshop (som hittas i appen!) kan ni sälja, ta betalt med Swish och få in pengarna på rätt konto – utan mellanhand. 

Från beställning till betalning och uppföljning. Allt kring försäljningarna på ett och samma ställe!

Såhär funkar det:

  • Starta försäljningen i SportAdmin. Välj om lagen eller kansliet ska ansvara för beställning och rapportering. Klicka på “starta försäljning” och beställ lotter.
  • Börja sälja! Medlemmarna hittar nu sin personliga webbshop i MedlemsAppen där de både kan sälja lotter och ta betalt. I LedarAppen ser lagkassören i realtid vad som sålts.
  • Pengarna till rätt konto – utan mellanhand. Sälj via länken eller via en QR-kod. Köparen swishar direkt till lagets konto. Vi står för den vanliga swish-avgiften. Det ger cirka 2 kr mer i vinst per såld lott!
  • Njut av vinsten! I appen ser du vilka lotter som ska delas ut till vem. När produkterna är levererade är jobbet gjort – och ni kan planera för nästa äventyr!

Till Uppesittarkväll var 50 lag igång och sålde för nästan en miljon kronor! Nu laddar vi om inför Påskbingo ⚡

Är din förening redo att digitalisera er lottförsäljning och tjäna mer pengar till laget? Vi hjälper er igång på under en timme. Läs mer och boka ert uppstartsmöte här.