Skip to main content

Produktnytt – Februari

By februari 21, 2023mars 23rd, 2023Produktnytt

Två appar blir en!

Du har säkert inte missat att vi har påbörjat arbetet med att ta fram en helt ny app för ledare och medlemmar. Vårt produktteam – bestående av Frida, Ronja, Oskar, Daniel, Erik och Viktor – har nu varit igång i 6 veckor och där fokus framförallt har varit på ledardelarna.

 Det innebär bland annat att vi har tittat på en bättre upplevelse för aktiviteter, kallelser, utskick och hantering av gruppen/laget. Vi laborerar också med hur en startsida skulle kunna se ut för att snabbt kunna ge en överblick.

Registrera dig här för att ta del av mer regelbundna uppdateringar och för att få tillgång till den nya appen så fort som den första versionen släpps.

Returrapportering av bingolotter

Nu har vi byggt in returrapporteringen av bingolotter direkt i vår nya funktion för digitala försäljningar. Då vet du som lagkassör eller kanslist direkt hur många lotter som ska returrapporteras. Det sparar både tid och säkerställer att ni rapporterar rätt. Mindre tid på admin – mer klirr i lagkassan!

Läs mer: Så här funkar det nya försäljningsverktyget i SportAdmin 

Uppdatering av grupprekommendationer 

Jobbar du med grupprekommendationer? Nu kan du lätt massuppdatera genom att bocka i eller ur medlemmarna från listan. Vi har också lagt till en datumstämpel så att medlemmarna kan se när rekommendationen gavs. 

Läs mer: Kom igång med grupprekommendationer