Skip to main content

Team Lagkassa

Nu ger vi mer kontroll åt dig som huvudadministratör att styra över lagkassorna och gör det enklare att följa transaktionerna som sker. 

Nya filter i lagkasseöversikten

Det ska vara enkelt att följa transaktionerna som sker. Därför kan ni nu filtrera på transaktioner som kommer från försäljningar, betalningsförfrågningar och manuella transaktioner. Ett filter som sparar tid! 

Navigera till Lagkassor > väljer Lagkassor i toppmenyn > Klicka Visa brevid rätt lagkassa för att sen välja vilka transkationer du vill se.

Inaktivera lagkassa

A och O när det kommer till lagkassor är att det ska vara lätt att behålla kontrollen. Nu kan du som huvudadministratör därför inaktivera lagkassor.

Navigera till Lagkassor i vänstermenyn > Klicka Visa > Inställningar så ser du en knapp som heter “Inaktivera lagkassa”.

Då döljs den från apparna och ledare och medlemmar kan inte längre genomföra transaktioner därigenom. Däremot kan huvudadmin fortfarande kunna komma åt lagkassans historik på samma plats som tidigare.

Man kan inte inaktivera en lagkassa som har en pågående försäljning eller betalningsförfrågan – då måste man först avsluta dessa, innan man kan aktivera.

Vill du komma igång med Lagkassan?

Så startar du lagkassor som huvudadministratör →

Leave a Reply