Ett intensivt år närmar sig sitt slut.

Det har varit ett år fyllt av produktnyheter, lanseringen av vår nya app och framförallt en massa givande möten med våra föreningar. Under året som gått har vi varit ute och träffat över 50 stycken av våra föreningar, genomfört 1 300 utbildningar och välkomnat fler än 200 nya föreningar till SportAdmin.

Vi är tacksamma över att varje dag få vara en del av ert föreningsliv och ser fram emot 2024 – då väntar nya kliv mot en ännu smidigare vardag!

Under jul och nyår har vår support öppet precis som vanligt. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

God jul och gott nytt önskar vi från SportAdmin!

One Comment

• Peo Harrysson skriver:

God Jul & Gott Nytt År, ni är fantastiska att samarbetamed, utmärkt support som löser det mesta en gammal kanslist, som varit med sedan 2004, inte orkar ta i själv! Ser fram mot ytterligare år med ständig utveckling och höjd kompetens för oss alla! Fira väl, ät och drick gott, gå någon meter, missa inte Kalle och hedra era släktingar som kanske inte finns med oss längre, med ett ljus på graven eller annat lämpligt ställe på söndag! Lef Hväl och ta hand om varandra! Peo vid sjön i Torup!