Skip to main content

Av önskemålen som kommer in från våra ledare och medlemmar är där ett som har återkommit gång på gång: Vi vill ha en och samma app – för både ledare och medlemmar!

I höstas tog vi första steget när vi rullade ut den nya appen till alla ledare. Nu är det dags att ta nästa steg och bjuda in medlemmarna. Nya LedarAppen blir kort och gott SportAdmin – för ledare och medlemmar. 

Under våren har medlemsvyn funnits som en BETA-version där frivilliga användare har hjälpt oss testa de viktigaste pusselbitarna (t.ex. närvaro, kallelser, kalender och samåkning). Vi fortsätter att förfina appen och lyfta in allt fler delar så att övergången ska gå så smidigt som möjligt. 

Vi är riktigt taggade och ser fram emot att ha dig med oss på resan!

Hur kommer utrullningen gå till?

Om några veckor kommer appens medlemsvy att öppnas för alla medlemmar. Då kommer alla era medlemmar kunna ladda ner och logga in i den nya appen, men gamla MedlemsAppen finns tillgänglig ett tag till. Därefter kommer vi gradvis att flytta över ett par föreningar i taget samtidigt som vi följer upp feedback som kommer in för att säkerställa att appen funkar som vi önskar. 

Du som jobbar som huvudadmin behöver inte göra något speciellt inför övergången. Vi kommer att informera din förening när det är dags, och skicka med förslag på information som ni kan dela med era medlemmar.

Hur får medlemmarna information?

När den nya appen börjar rullas ut till er förening kommer medlemmarna att få information i sin gamla app om att det är dags att ladda ner den nya. Därefter laddar medlemmarna ner den nya appen och loggar in på samma sätt som de gjort i den gamla. 

Hur ser nya appen ut?

Till en början kommer medlemsvyns funktioner vara väldigt lika funktionerna i befintlig MedlemsApp – tanken är att medlemmen snabbt ska känna sig hemma. Vi kommer löpande att informera mer om medlemsvyn, håll utkik i våra kanaler!

Leave a Reply