Skip to main content

I jakten på nyttigare mellanmål anpassade för en aktiv vardag föddes RE:DO. Nu gör vi det möjligt för dig och ditt lag att fylla på både lagkassan och skafferiet genom att sälja RE:DOs proteinbars direkt i SportAdmin-appen!

  • När ditt lag säljer RE:DOs proteinbars tjänar ni 129 kr per såld låda. En låda innehåller 18 bars och det finns fem goda smaker att välja mellan. När ni säljer i SportAdmin-appen slipper ni allt vad transaktionsavgifter heter och får därför mer pengar över till lagkassan.
  • Pengarna från försäljning landar direkt på rätt konto. Då behöver du som förälder eller lagkassör inte oroa dig för att ha föreningens pengar på ditt privatkonto, eller hålla på att swisha fram och tillbaka. Köparen betalar via SportAdmin-appen utan att föräldrar eller lagkassör behöver agera mellanhand. 
  • Att komma igång är enkelt. Se till att er lagkassa är aktiverad i appen, klicka “Starta försäljning” och välj RE:DO. Sen är det bara att börja sälja!

Leave a Reply