Skip to main content

Under det senaste året har vi jobbat för att ta fram en ny app för både ledare och medlemmar. I höstas flyttade vi över föreningens ledare till den nya appens ledarvy, och nu har vi äntligen öppnat upp appens medlemsvy för alla medlemmar och ledare!

Vad innebär det?

Ledare och medlemmar i föreningen flyttar nu till samma app. Vi har redan sagt hejdå till gamla LedarAppen, och säger nu även hejdå till gamla MedlemsAppen. Istället heter appen: SportAdmin – Ledare & Medlemmar. Du hittar den i App Store och Google Play!

Förutom att medlemmar och ledare nu kommer befinna sig i samma app, öppnar den nya appen upp stora möjligheter för framtiden! Till en början kommer mycket vara sig likt från gamla MedlemsAppen, och det kommer vara lätt att känna igen sig. 

Hur går det till?

Alla medlemmar som vill kan nu logga in i den nya appen. Alla ledare befinner sig redan i nya appen, men kan nu också växla till Medlemsvyn. För att se växlingsknappen behöver du logga ut och in ur appen en gång. Är du nyfiken på vad som är nytt kan du med andra ord gå in och kika redan nu!

Under de kommande veckorna flyttar vi successivt över alla föreningar till den nya appen, för att sedan kunna stänga den gamla MedlemsAppen helt. När det är dags för er förening att flyttas över kommer ni få ett mail från oss med mer information om hur det går till. Ni som förening kommer inte uppleva någon större skillnad, och förflyttningen sköter era medlemmar på egen hand! Här kan du hitta mer information och svar på de vanligaste frågorna gällande den nya appen.

Leave a Reply