Skip to main content

Idag är vi riktigt glada att lägga till vår fjärde försäljningspartner till SportAdmin och lagkassan – nämligen Föreningspapper!

Med Föreningspapper kan din förening sälja produkter från Lambi och Serla och tjäna pengar på en produkt som nästan alla faktiskt använder – varje dag! Skövde Handbollsflickor är en av föreningarna som länge har sålt Föreningspapper. För dem har det blivit ett viktigt tillskott till föreningens ekonomi.

 

Vem behöver inte toalettpapper? För oss i Skövde HF är det en kanonprodukt som säljer sig själv. Tillsammans med SportAdmin Lagkassa kan vi enkelt administrera varje försäljningsomgång. Då slipper våra lag hantera pengar och behöver bara leverera produkten.

Anders WiikSkövde Handbollsflickor
Så funkar det att sälja Föreningspapper i SportAdmin
  • För varje såld säck (cirka 40 toalettrullar) tjänar laget 62 kronor.
  • Minsta order är 4 pallar vilket innebär 4-5 säckar per säljare på en grupp om 20 st.
  • Ni hanterar hela försäljningen i SportAdmin. Klicka in på lagkassan, starta försäljning och välj Föreningspapper. Sälj först och lägg ordern direkt i appen efteråt!

Vill du ha hjälp att starta en försäljning eller med att planera för höstens försäljningar redan nu? Boka en kvart med vår rådgivare så hjälper vi dig!

Leave a Reply