Skip to main content

Bokningsfunktionen

Som ett biljettsystem. Fast utvecklat specifikt för idrottsrörelsen.

Förtur & priogrupper

Låt deltagarna som var med i gruppen förra terminen anmäla sig först. Eller låt befintliga medlemmar få förtur genom att anmälan öppnar några dagar tidigare för dem. Det är upp till er.

Grupprekommendation

Rekommendera en grupp till varje medlem. Det ger er möjlighet att se till att alla aktiva anmäler sig till den grupp där de kommer utvecklas mest.

Prenumeration

När en grupp är fullbokad kan man prenumerera på lediga platser och så fort en plats blir ledig kommer ett mail med information. Glöm krångliga kölistor.

Max antal deltagare

Bokningsfunktionen ser till så att inte fler personer än vad som får plats anmäler sig till gruppen, och varnar om personen har annan ålder än det som angetts.

Olika betalsätt

Medlemmen anmäler sig till en grupp och betalar med kortbetalning, delbetalning eller fakturabetalning. Smidigt och säkert.

Automatisk avprickning

När betalningen är genomförd prickas den av i systemet av sig själv och medlemmen läggs in i rätt grupp. Ni behöver inte lyfta ett finger.

Enkelt för medlemmen

Tydlighet i varje steg

Med tre lägen är det alltid tydligt vilken status en grupp har i bokningsfunktionen.

En gul grupp har ännu inte öppnat för anmälan. Intresserade kan exempelvis läsa mer om gruppens träningstider, plats och när gruppen öppnar för anmälan.

En grön grupp är öppen för anmälan – det är dags att anmäla sig och betala!

När platserna i en grupp är slut, markeras gruppen automatiskt som fullbokad och blir röd – man kan då prenumerera på platser och som medlem få mail med information så fort en plats blir ledig.

Med bokningsfunktionen slipper vi allt manuellt arbete som tidigare uppstod i samband med anmälningsprocessen, och kan fokusera på att utveckla verksamheten istället.

Kim, Medlemsadministratör, Svedala GIF