Skip to main content

Dubbla omsättningen.
Halvera administrationen.

Få full koll på gruppens försäljningar från början till slut. Slipp undra var pengarna tar vägen och hur mycket ni har sålt för.
Så funkar Försäljningar på 60 sekunder

Fördelen vi ser med övergången till försäljning via SportAdmin är att vi blir mycket effektivare i hela försäljningsflödet. Allt från kansliets förberedelser till leverans till kunden effektiviseras och gör att vi får tid att lägga på andra aktiviteter.

Anders Wiik, OrdförandeSkövde Handbollsflickor

Med webbshopen överträffade vi vårt försäljningsmål! Vi hade tidigare inte funderat på att sälja lotter eftersom vi trodde att marknaden var mättad. Det visade sig att alla ville köpa lotter. Vi var tvungna att beställa ännu fler än vi hade planerat!

Rebecca Svensson, LagkassörIK Stanstad
Våra partners är utvalda för att hjälpa din förening att tjäna mer. Öka er omsättning med lättsålda produkter från välkända leverantörer.
Inget mer efterarbete när försäljningen är över.

Försäljningar är en funktion som ingår för alla föreningar som använder SportAdmin.

Välj tid

Boka din 30 minuters kostnadsfria genomgång med vår utbildare och ta reda på hur din förening kan öka er omsättning med Försäljningar.

Vanliga frågor & svar

Hur hanteras pengarna vid försäljningen?

När medlemmen säljer via appen så landar alla pengar på kontot som ni anger. Betalningen sker via vår partner Ping Payments och betalas ut till ert konto i en klumpsumma en gång i veckan.

Hur funkar leverans till kund?

När försäljningen är avslutad hittar ni en sammanställning i appen och kan lägga er beställning av produkterna från vår partner. Välj vart produkterna ska levereras och dela sen ut dem till era kunder. I appen kan du också markera vem som har fått sina produkter och vem ni har kvar att levererar till.

Är lotterna från Folkspel fysiska eller digitala?

Ska ni sälja Uppesittarlotten eller någon annan av Folkspels produkter är det precis som vanligt fysiska lotter. Är det första gången ni ska sälja? Här kan du beställa dina lotter hos Folkspel→

Vad kostar det att sälja med våra partners?

Att sälja med våra partners är helt kostnadsfritt och utan transaktionsavgifter. Dessutom slipper ni den vanliga swish-avgiften som finns om ni skulle sälja utanför SportAdmin.

Vad kostar det att skapa en egen försäljning?

Väljer ni att skapa en egen försäljning tillkommer en transaktionsavgift på 1.9% + 2 kr inkl moms.