Skip to main content

Vill ni göra det enklare för nya medlemmar att hitta till er anmälningssida eller har ni kanske en nyhet som ni vill lyfta upp lite extra på er hemsida? Nu är det möjligt för er att lägga till skräddarsydda knappar på er startsida!

  • Knapparna lägger sig ovanför välkomststycket
  • Ni väljer själv hur många knappar ni vill använda. Har ni fler än en så lägger dessa sig på höjden
  • Ni väljer enkelt färg på knappen, vad det ska stå på den och vart den ska länka.
  • Vill ni länka till er anmälningssida, bokningssida eller lägga en länk till apparna med en knapp? Isåfall väljer ni “Välj sida” och rätt alternativ. 

Nyfiken på hur andra använder knappar? Så här länkar Heleneholm SK sin anmälningssida och så här använder GF Näset knapparna för att påminna om terminens schema.

Till guiden

Medlemsantal på Rapporter

 

Innan behövde du gå via avancerad sökning för att få fram en tydlig siffra på ert medlemsantal. Nu räcker det att du kikar inne på rapporter! Siffran du ser på Rapporter motsvarar sökningen du tidigare gjorde via avancerad sökning: Innevarande medlemsår som fakturaperiod, kostnadstyper med huvudtypen medlemsavgift och fakturastatus “Betald”.

Ledarbehörighet för föreningsutskick

 

Nu kan man ge ledare utökad behörighet för att hantera föreningsutskick. Det gör du genom att navigera till Föreningsinställningar > Administratörer > “Ändra”.

Förändrad filtrering på arvodeshantering

 

Vi har förändrat filtreringen på arvodeshantering. Tidigare kunde man inte kombinera periodfiltret med ett datumintervall: antingen filtrerade man på period eller på datum – men då över alla perioder. Man kunde alltså inte enkelt få fram tidsrapportering från en specifik månad i en specifik period. Vi har nu ändrat filtreringen så att man kan kombinera period och datum!

Leave a Reply