Digitala medlemskort

Aldrig mer bortglömt i en väska

Alltid medlemskortet i fickan

Nästan alla har sin telefon med sig vart de än går. I telefonen finns deras MedlemsApp. Och i MedlemsAppen finns deras medlemskort. Det ska, och behöver, inte vara svårare än så. Små inplastade kort tas emot och försvinner någonstans i den stora träningsväskan, medan ett digitalt alltid finns kvar.

Digitala medlemskort är en del av Kansliservice, läs mer här!

Så fungerar det

Föreningen skickar ut medlemsavgift

Inför ny säsong skickas en medlemsavgift ut till medlemmen digitalt.

Medlemmen betalar sin avgift

Medlemmen bekräftar att den vill vara en del av föreningen kommande säsong genom att betala sin medlemsavgift.

Medlemskortet finns automatiskt i MedlemsAppen

Den betalda fakturan prickas automatiskt av i systemet och medlemmen får sitt giltiga medlemskort i sin MedlemsApp.

Effektiv exponering av sponsorer och samarbetspartners

Vad är vinsten i ett samarbetsavtal med rabatt i närbutiken om ingen vet att de kan utnyttja det? Det digitala medlemskortets andra flik, ”Erbjudanden”, öppnar upp för möjligheter att visa upp de förmåner som kommer med innehavande av medlemsskap.

Vill ni att ett av era erbjudanden ska synas lite extra? Skicka en pushnotis och uppmana era medlemmar att handla lite extra just denna helgen!

Ni styr utseendet

Vill ni ha en speciell bild som bakgrund på medlemskortet? Vilken färg ska texten ha? Vilka uppgifter ska synas och ska där finnas en QR-kod?

Hur er förenings medlemskort ska se ut är upp till er! Er verksamhet är unik, och självklart ska ert medlemskort också vara det.

Välkommen till SportAdmin-familjen!

Låter det spännande?

Digitala medlemskort är en del av Kansliservice, och vi visar gärna upp det för er förening.

Testa gratis