Skip to main content
2023 välkomnade vi över 200 nya föreningar till SportAdmin.

Samtidigt har vi tagit stora tekniska kliv där våra 20 stycken kollegor inom produkt och utveckling jobbat hårt med att utveckla nya funktioner och lyfta systemet från gammal till ny teknik. Resultatet? En plattform rustad för framtida expansion som ger oss möjlighet att utveckla nya funktioner – snabbare och bättre!

Innan vi rusar in i 2024: Här är fem uppdateringar från oss på SportAdmin du inte vill missa.

PS: Hej och välkomma till bland annat Djurgården IF Fotboll, IF Elfsborg, Färjestad BK, IK Sirius FK, Örebro SK, Östers IF och Linköping FC!

1. Ökade intäkter till 1 100 lag med försäljningar i SportAdmin Lagkassa

Från sju lag hösten 2022 till 1100 lag ett år senare. I början av 2023 rullade vi lite i smyg ut Lagkassan för att i höstas ge alla föreningar (inom lagsport, gymnastik och cheerleading) tillgång. Det har sålts allt från Uppesittarlotter (över 200 000 stycken!) till rabatthäften och mössor. Inför 2024 ser vi fram emot att presentera nya leverantörer för er att sälja med.

Ska din förening sälja påsklotten i år? Ta chansen att göra det direkt i SportAdmin! Boka ditt (kostnadsfria) uppstartsmöte här ->

2. Hallå, nya LedarAppen!

En av de stora uppdateringarna under 2023 var förstås lanseringen av vår nya app. I augusti började vi rulla ut den till alla ledare och i oktober stängde vi helt ner den gamla appen. Så här en månad in på 2024 är vi riktigt glada att över 20 000 ledare använder appen – varje vecka.

Den nya appen blev också startskottet från en viktigt förflytting: Från 2 appar till en och samma. En förflyttning vi ser fram emot att göra tillsammans med er under 2024!

Med en ny app krävs det såklart också uppdaterade guider. Därför rullade vi ut LedarHuben – en plattform som ger dig och dina ledare svar på allt som rör appen! Har du hunnit kika in den än?

Här kommer du till LedarHuben -> 

3. Bättre koll på nya spelare: Automatiskt flöde för intresseanmälningar & betalning

Våren 2023 började vi fundera på hur vi skulle kunna automatisera hanteringen av nya spelare för våra bollsportsföreningar. Ett halvår senare var nya Anmälningar på plats!

Med Anmälningar gör vi det busenkelt att ta emot nya spelare – oavsett om det är intresseanmälningar, prova-på eller direktanmälan. Med ett automatiskt flöde hamnar nya spelare i rätt grupp, ledaren får en ping och en betalningsavi går iväg på det datumet ni vill.

PS: 200 föreningar har redan fått in fler än 2 500 intresseanmälningar! 

Här är din guide för att komma igång! ->

4. Proffsigare utskick till hela föreningen

En återkommande fråga har länge varit: Hur gör jag enkelt ett snyggt utskick till hela min förening? Tidigare har vi behövt hänvisa er till Utskick eller så har ni behövt använda en extern tjänst för nyhetsbrev. I våras gjorde vi slag i saken och nu är föreningsutskick på plats.

Med tre knappklick kan du nu skapa ett proffsigt utskick med era logga och färger, fylla det med precis det innehåll du vill och skicka ut det till hela (eller delar av) din förening. Perfekta verktyget för dig som kanslist eller styrelseledamot.

Så funkar föreningsutskick ->

5. Ökade intäkter: Tillval på avisering är här! 

Tänk om du i samma knapptryck som du skickar ut säsongens aviseringar också kan låta medlemmen beställa och betala för sin klubbhalsduk? Tillval på aviseringar låter dig göra precis det. En fiffig funktion som det gör enkelt för er att öka intäkterna till föreningen. Det bästa? Allt sker i samma flöde som ni sätter upp vanliga aviseringar.

För att komma igång behöver du först lägga upp tillvalet (det gör du under Camper & Läger) och sen koppla den till aviseringar (nere i högra hörnet där du gör din aviseringsinställningar).

Vilken av funktionerna har din förening haft mest nytta av hittills?

PS: Missade du julwebinariet eller bara vill se det en gång till? Här hittar du inspelningen -> 

One Comment

  • Josefine skriver:

    Hej,

    Jag lämnar lite feedback på funktionen ”föreningsutskick” – försök gärna programmera så att det automatiskt sparas utkast. Jag har suttit och skrivit flera gånger och sen har uppdaterat sidan eller t.ex. laddat upp en fil som laddar om sida och allt försvunnit. Jag har därför återgått till det gamla utskicken via ”medlemsgrupper” där texten står kvar.

Leave a Reply